Közvetlen vízparti ház, saját stéggel

95 000 000 Ft

Ha szeretsz horgászni, szereted a kis-Duna nyugalmát és természeti különlegességeit, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a minden kényelemmel felszerelt, SAJÁT STÉGGEL RENDELKEZŐ, KÖZVETLEN DUNA-PARTI házat.

> KÖZVETLEN VÍZPARTI FEKVÉS

> SAJÁT STÉG

> DUNAI PANORÁMA

> TERASZ

> AZONNAL KÖLTÖZHETŐ

> TEHERMENTES

Szigetszentmárton Dunapart-alsó utcájában kínálunk eladásra egy 110 nm-es, belső kétszintes, kiváló elosztású, 10 cm-es szigeteléssel rendelkező, téglából épült önálló házat.

Az alsó szinten egy légtérben találjuk az előteret, a nappalit, az étkezőt, a konyhát, valamint ezen a szinten egy zuhanyzós fürdő + WC is helyet kapott. A praktikusan berendezett konyha főzőlapot, elszívót és mosogatógépet is tartalmaz. A GÉPESÍTETT KONYHABÚTOR A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI. A konyhából lépünk ki a hangulatos, virágokkal körülvett teraszra. Itt megérint minket a természet, a nádas és a folyó közvetlen közelsége. A nappali tágas, világos, ablakain ömlik be a napfény. Az előtér felőli sarkában csempekályha áll, amely különleges, 1800-as évekből való csempékkel van díszítve. Innen lépcső vezet a felső szintre.

A felső szint egy légtérből áll, különleges atmoszféráját a látszó gerendáknak köszönhetjük. Innen is nyílik terasz, ahonnan csodás panoráma nyílik a Dunára, reggelenként innen élvezhetjük a folyó mögül előbukkanó nap első sugarait.

A nyílászárók keretei fából készültek, thermoplan üvegezéssel, mindegyikük spalettával felszerelt.

A fűtést gázcirkó és a nappaliban lévő csempekályha biztosítja, a nyári meleget klíma teszi elviselhetővé.

A biztonságról riasztó gondoskodik. 

A 340 nm-es, szépen gondozott kertben az örökzöld növények és színes virágok mellett egy kerti sütögetőt is találunk. Gépkocsival a fedett kocsibeállóban tudunk parkolni. A kertet kényelmes lépcső köti össze a Dunaparttal, ahol SAJÁT STÉG áll rendelkezésre. A parton lévő, 15 nm-es téglából épült "sufniban" kényelmesen elhelyezhetők a horgászathoz, vagy a vízisportokhoz szükséges eszközök. Tágas alapterülete akár egy csónak tárolását is lehetővé teszi. Vízvételi lehetőség itt, közvetlen a parton is rendelkezésre áll. 

 A tájjellegű nádfedésű tető, a fából készült ablakok a spalettákkal, a felső szinti látszó gerendák tökéletes harmóniát alkotnak a ház körül lévő, vízparti természettel, ezért olyan leendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a csendes, nyugodt, vízparti, természetközeli környezetet, ugyanakkor kényelmes, minden igényt kielégítő otthonra vagy nyaralóra vágyik.

Helyiséglista:

Földszint - Az előtér, a nappali, a konyha és az étkező egy légtérben található.
Előtér: 8 nm
Nappali: 30 nm
Konyha + étkező: 19,5 nm
Fürdő + WC: 6,8 nm
Összesen: 64,3 nm

Felső szint - Egy légtér: 46,54 nm
Földszint + Felső szint ÖSSZESEN: 110,84 nm

Terasz alsó szint: 22,6 nm
Terasz felső szint: 19,53

MINDÖSSZESEN: 152,97 nm