Találja meg álmai otthonát a béke szigetén!

240 000 000 Ft

A kis-Duna mellett eladó egy gyönyörű nettó 328 m2-es, 8 szobás, amerikai-konyhás családi ház Szigetszentmárton kedvelt, csendes, kertvárosi részén, egyedülállóan nagy 1800 m2-es telekkel, ami tökéletes választás lehet egy több gyermekes családnak, vagy akár 2 generációnak is! Az ingatlant minden részletében a KÉNYELEM jellemzi.

Az ingatlan ablakai CSODÁLATOS KILÁTÁST nyújtanak a gondozott kertre, ahol egy kellemesen csordogáló kerti-tó várja a pihenésre vágyókat. A fenti nyitott vagy a lenti fedett TERASZ lehetőséget nyújt továbbá a közös kikapcsolódásra és pihenésre, ahol könnyen élhetünk társasági vagy családi életet.

Az ingatlan főépülete 2018-ban, téglából épült, cseréptetővel, és 10cm-es szigeteléssel. A ház kialakítása és elhelyezkedése miatt, két különálló házrészként is használható, mert 2 bejárata van.

Azok számára, akik a vízpart szerelmesei, szeretnek horgászni, fürdeni, csónakázni, és elbújnának a nagyváros zajától, a legjobb választás.

Földszint:
- előszoba, terasz
- amerikai-konyhás nappali, étkező, terasz
- fürdőszoba
- kamra, mosókonyha
- lépcsőház
- télikert, jakuzzi, szauna
- előszoba, közlekedő
- wc
- nappali
- gardrób
- konyha, terasz
- hálószoba
- fürdőszoba
- wc

Emelet:
- lépcsőház, közlekedő
- 2 hálószoba
- 2 fürdőszoba
- 2 gardrób
- erkélyterasz
- 65 négyzetméter még beépíthető

Az ingatlan páratlan természeti környezetben, a Kis-Duna mellett helyezkedik el.

2020-ban a meglévő ház (étteremként működött) egy nagy felújításon esett át, amikor is megkapta jelenlegi dizájnját. Letisztult kerámia és laminált parketta burkolatok, festés, fürdőszoba kialakítása, elektromosvezetékek cseréje, új tető és tetőszigetelés, fűtés kiépítése, nyílászárók cseréje, házi vízműrendszer kiépítése, majd 2023-ban hűtő-fűtő klímák lettek felszerelve.

Az elektromos kapun behajtva a PARKOLÁS nem jelent majd problémát, mivel rendelkezésre áll egy 2 férőhelyes garázs az udvarban és plusz 2 autó számára pedig egy fedett kocsibeálló. A garázs mögött egy 26 m2 es műhely kapott helyet, aminek hátsó részén egy fatároló is található.

A lélegzettállító kerti-tó körül zöld bokrok, leylandi ciprusok, illetve pár facsemete díszíti a kertet egy hatalmas, füves 1800 négyzetméteres területen, ahol homokozó és csúszdás hinta várja a gyerekeket egy fűzfa árnyékában. A folyamatos öntözés saját kútból megoldott.

Főbb technikai jellemzők:
földszint:
- elektromos fűtés, + hűtő-fűtő klímák helyiségenként
- műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló
- kerámia és laminált parketta burkolat mindenhol
- fürdőszobákban mosógép kiállás
- szauna, jakuzzi
- mozgásérzékelős riasztó- és kamerarendszer
- kábel tv és internet kiépítés
- gépesített konyha
- elektromos kandalló
- fatüzelésű kandalló

emelet:
- elektromos fűtés, + hűtő-fűtő klímák helyiségenként
- műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló
- kerámia és laminált parketta burkolat mindenhol
- fürdőszobákban mosógép kiállás
- kábel tv és internet kiépítés

Ne hagyja ki ezt a FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET, hogy egy olyan OTTHONBA költözzön, amely MINDEN szükségletét kielégíti, és a NAGY CSALÁDOK számára lett megtervezve.

VÁRJA ÖNT az IDEÁLIS otthon Szigetszentmártonban!